Exàmens oficials Cambridge

Des de l’any 2010 com a escola plurilingüe oferim als nostres alumnes la possibilitat se realitzar els exàmens oficials d’anglès de Cambridge ESOL, la divisió d’idiomes de la Universitat de Cambridge per a parlants d’altres llengües.

Es realitzen els següents nivells:

Nivells d’anglès British Council Cambridge Test Curs on s’ofereix
Prre A1 YLE Starters 3r EP
A1 YLE Movers 5è EP
A2 YLE Flyers 1 ESO
A2 Key KET 3r ESO
B1 Preliminary PET 4t ESO
B2 FCE (First Certificate) 4t ESO

Examinadors externs, formats i autoritzats per Cambridge ESOL, garanteixen l’aplicació d’aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens i nenes d’entre 7 i 16 anys. Tots els nivells obtenen el certificat oficial corresponent de Cambridge.

El YLE Pre A1 és el primer dels tres certificats que s’ofereixen a nens i nenes fins a 12. Volem potenciar que els nostres alumnes estiguin preparats per afrontar situacions comunicatives diverses, i siguin capaços de comunicar-se de manera pràctica i espontània.

Els alumnes que realitzen aquests exàmens estan més motivats i preparats per a realitzar, més endavant, els altres exàmens de Cambridge (KET, PET i FCE) que tenen reconeixement internacional.

Aquests exàmens són voluntaris en tots els nivells. L’escola ofereix la preparació, l’organització i l’espai físic per a dur-los a terme.

L’objectiu d’aquesta proposta garanteix una experiència educacional que permet als nostres alumnes adquirir les habilitats bàsiques en termes de comprensió i expressió oral, comprensió lectora, expressió escrita i desenvolupament oral en llengua anglesa. Assolir els diferents nivells proporciona una progressió positiva i natural en l’aprenentatge de la llengua. L’obtenció del certificat oficial n’és una garantia.