Espai migdia

Oferim servei de menjador per a aquelles famílies que ho sol·licitin.

L’escola compta amb cuina pròpia on l’empresa ENDERMAR elabora els àpats directament a les nostres cuines. Especialistes en dietètica d’aquesta empresa, confeccionen els menús que són supervisats pel col·legi.

Tant al menjador com als patis, des de les 13:00 h. i fins a les 15:00 h., els alumnes són acompanyats per monitors i educadors, amb l’objectiu que, en aquest temps, hi hagi una continuació de l’acció educativa del centre, fent de l’espai migdia una estona de joc i convivència.

Per facilitar l’ordre, la higiene, la comoditat i el bon ambient dins del menjador, els alumnes dinen en diferents torns.

Els alumnes d’Educació Infantil dinen abans que els de Primària i Secundària. D’aquesta manera el més petitons disposen de tot l’espai i l’ambient és més tranquil i adequat per ells. Quan acaben de dinar, els alumnes de P3 fan la migdiada i la resta d’alumnes d’Infantil juguen al pati acompanyats per monitors especialitzats.

Els alumnes d’ESO poden triar entre dues opcions de segon plat i, a partir de 2n cicle d’ESO, podran sortir del recinte escolar amb l’autorització dels seus pares o tutors.

Els alumnes no donats d’alta al servei de menjador també tenen l’opció de dinar al centre puntualment comprant el tiquet a recepció abans de les 11:00h.

Menú mensual