Colònies i convivències

Durant el curs escolar, des de P4 fins a 6è de Primària, els nostres nens i nenes marxen de colònies la darrera setmana de juny. Són unes colònies de tancament de curs, amb l’objectiu de gaudir i conviure amb els companys i companyes amb els que hem compartit aquell any escolar.

A l’ESO, en canvi, les colònies són a inici de curs, ja que l’objectiu és conèixer als nois i noies nouvinguts i conviure tots plegats en estones de lleure.

L’empresa gestora de les nostres colònies i convivències és Rosa dels vents, la qual té molts anys d’experiència en l’organització de colònies escolars i disposa d’un equip de monitoratge preparat i format.

Les cases de colònies estan a Catalunya i disposen de les instal·lacions necessàries per tota mena d’activitats com ara rutes en bicicleta, tir amb arc, curses d’orientació, escalada, piscina… totes adaptades a les edats corresponents.

Durant el curs escolar, les famílies van reben per correu electrònic, tota la informació necessària i relativa a aquesta activitat.