Conferència: Les emocions de la pandèmia

El dimecres dia 3 de març l’escola va organitzar la conferència “Les emocions de la pandèmia” duta a terme per la directora de l’escola La Granja i experta en educació emocional, Cristina Gutiérrez.

Es tractava d’una conferència online per ajudar a entendre les emocions negatives provocades per la Covid-19: la por, la tristesa i la ràbia. Així mateix, es van oferir recursos pràctics per regular aquestes tres emocions tan intenses i que serveixen tant pels assistents com pels fills i filles i pels alumnes -si es tracta de docents, professors o educadors.

I és que la duració d’aquesta pandèmia ja és molt llarga i són mesos sense treva, que fan difícil sostenir-ho tot, especialment si no es tenen eines “per entendre el tsunami que estem vivint la majoria”, en paraules de Cristina Gutiérrez.

El principal objectiu d’aquest webinar va ser evitar mals majors com la conflictivitat a casa o a l’aula, la comunicació negativa, la susceptibilitat o la desconfiança. D’aquesta manera, i aprenent a gestionar les emocions, un pot començar a entendre i a dominar el que sent, aconseguint “ser la persona que vol ser”, tal com indica la directora de l’escola la Granja.

Vídeo de presentació de la conferència.

Vídeo presentació