Conferència: Les emocions de la pandèmia

Aquest proper dimecres dia 3 de març l’escola us convida a la conferència “Les emocions de la pandèmia” que durà a terme la directora de l’escola La Granja i experta en educació emocional, Cristina Gutiérrez.

Es tracta d’una conferència online que servirà per ajudar a entendre les emocions negatives provocades per la Covid-19: la por, la tristesa i la ràbia. Així mateix, s’oferiran recursos pràctics per regular aquestes tres emocions tan intenses i que serveixen tant pels assistents com pels fills i filles i pels alumnes -si es tracta de docents, professors o educadors.

I és que la duració d’aquesta pandèmia ja és molt llarga i són mesos sense treva, que fan difícil sostenir-ho tot, especialment si no es tenen eines “per entendre el tsunami que estem vivint la majoria”, en paraules de Cristina Gutiérrez.

El principal objectiu d’aquest webinar és evitar mals majors com la conflictivitat a casa o a l’aula, la comunicació negativa, la susceptibilitat o la desconfiança. D’aquesta manera, i aprenent a gestionar les emocions, un pot començar a entendre i a dominar el que sent, aconseguint “ser la persona que vol ser”, tal com indica la directora de l’escola la Granja.

Us esperem el proper dimecres 3 de març a les 18 hores.

Per assistir, podeu omplir el següent formulari.

Us deixem el vídeo de presentació de la conferència.

Vídeo presentació