Boc’n rolls aconseguits!

Des de fa anys, la nostra escola participa en la xarxa Escoles + Sostenibles la qual pretén  impulsar la cultura de la sostenibilitat, una cultura en construcció, que suposa repensar com organitzar la nostra societat i les nostres vides, de manera que es trobin solucions que augmentin la nostra qualitat de vida i que minimitzin els impactes que degraden el medi i els recursos. 

Aquesta xarxa té com a missió acompanyar els equips dels centres educatius a incorporar criteris de sostenibilitat en tots els àmbits de la seva tasca educativa. A tal fi ajuden a desenvolupar:

    * Una mirada crítica sobre el que fem.

    * Obrir horitzons de possibilitats sobre el que podem fer.

Una de les microxarxes en la qual participem és EMBOLCALLS + SOSTENIBLES, que inicia un procés d’aprenentatge i transformació que permetrà avançar cap a uns esmorzars més conscients i cap a una escola més sostenible.

Aquest camí pretén ser una via per conèixer com són els nostres hàbits, valorar quins són els seus efectes, fer-nos càrrec dels impactes de les nostres accions i buscar solucions de manera col·lectiva per tal de revertir o minimitzar el problema.  

Els nostres nens i nenes de 1r de Primària ja han aconseguit una de les fases i ja tenen el seu Boc’n roll.

Bona feina!