Gran festa de Carnaval!

Aquest curs, tot i les limitacions del covid, hem celebrat el Carnaval amb tota la il·lusió del món.

Cada any organitzem una gran festa el divendres per la tarda a on totes les famílies estan convidades a entrar a l’escola i a gaudir de les disfresses i balls que els alumnes des de P3 a 6è de Primària han preparat.

A més, després, la festa continua a partir de les 17h. amb una xocolatada familiar organitzada per l’AFA de l’escola.

Aquest curs, degut a les restriccions pel covid, les famílies no han pogut participar de la nostra festa però ho hem gravat en streaming perquè es pogués veure tot online i en directe.

El fil conductor d’enguany han estat “FESTA MULTICOLOR” fent referència als colors de l’arc de Sant Martí que ens han acompanyat al llarg de tot el confinament amb el lema “tot anirà bé”.

Durant la setmana de Carnaval, del 8 al 12 de febrer, el rei Carnestoltes, que és una mica trapella, ens ha anat indicant unes ordres a seguir: venir en pijama, disfressa lliure, pentinat divertit i davantal. Com que el rei Carnestoltes és molt modern, ens ha enviat les ordres per correu electrònic i tots els nens i nenes que ho han volgut, les han complert i han fet que aquests dies l’escola s’ompli de colors i festa.

Divendres 12, cada alumne/a ha vingut amb una disfressa, comprada o elaborada, en la mesura del possible, del color adjudicat:

EI (P3, P4, P5): Vermell (amor)

1r: Taronja (felicitat)

2n: Groc (sabiduria, amistat)

3r: Verd (creixement, esperança)

4t: Blau cel (pau)

5è: Blau fosc (confiança, solidaritat)

6è: Violeta (dignitat, ajuda)

Cada color té un significat i, amb aquesta premisa, els i les mestres han triat cançons i han organitzat balls amb els seus alumnes. Cançons alegres que han omplert de música optimista, d’esperança, pau i amor la nostra escola.

Per la tarda, tot l’alumnat d’Infantil i Primària hem sortit al pati i ens hem assegut al voltant de la pista gran (respectant les bombolles i totes les mesures covid) per tal de ballar i veure els balls dels altres cursos.

Els més petitons i petitones, vestits de vermell (spiderman, sevillana, cor, tomàquet, maduixes, Ladybug…) han ballat al ritme de Carita de buena, Do you love me i I wanna dance with somebody.

Els nens i nenes de Primària han omplert l’escola de música amb cançons dels Atrapasomnis, Friends, Doctor Prats, Txarango…

Els de sisè van aconseguir que tots acabessin ballant al ritme del Dia de la victòria de Buhos.

L’equip de mestres va donar una sorpresa als seus alumnes disfressant-se de Pacman i fantasmes i van preparar un ball a ritme de La vida es un Carnaval de la Celia Cruz.

Els alumnes es van quedar encantats amb el ball que els seus profes havien preparat per a ells.

Tot i que el Carnaval ja ha passat, tots i totes ja tenim ganes que torni a venir!

Rei Carnestoltes, t’esperem l’any que vinent!