Celebracions del mes de maig!

MARIA MAZZARELLO

El dia 13 de maig totes les escoles salesianes del món celebrem la festa de Maria Mazzatrello, la nostra fundadora.

A la nostra escola vam fer activitats molt diferents: infantil i primària va fer una festa interescolar amb les altres escoles de Catalunya (Sepúlveda i Terrassa) a diferents parcs. Allà es van organitzar activitats i tallers que van fer que el nostre alumnat passés un gran dia de convivència amb altres nens i nenes de la seva edat.

Al’ESO es van organitzar activitats a diferents espais:

1r d’ESO va anar al Bosc Urbà, un parc d’aventura situat al Fòrum.

2n d’ESO va realitzar una sortida al Canal Olímpic de Castelldefels, per practicar caiac i big SUP (stand up paddle).

3r d’ESO va visitar la pista de bitlles del centre comercial SPLAU, a Cornellà de Llobregat.

L’alumnat de 4t d’ESO va gaudir de tres dies inoblidables a Coma-Ruga. Van viure moments increïbles plens d’aprenentatge, diversió i amistat. Des d’una jornada a Port Aventura fins a activitats a l’aire lliure, cada moment va estar una oportunitat per créixer junts i enfortir els seus llaços en aquesta última recta final del seu pas per secundària.✨

MARIA AUXILIADORA

El dia 24 de maig vam celebrar la festa de Maria Auxiliadora. Aquesta festa és molt important per nosaltres i la festa és espectacular.

Pel matí fem unes celebracions totes les etapes juntes però el moment més esperat és la fira de tallers en els quals l’ESO prepara activitats i jocs pels nens i nenes d’Infantil i Primària i els més petits gaudeixen moltíssim. El taller més esperat és… LA CASA DEL TERROR!!

I per la nit….la gran revetlla familiar!!!