Fent les proves de Cambridge

Aquests dies els alumnes de l’escola de 3r, 5è d’EP i 3r i 4t d’ESO han fet les proves d’anglès de Cambridge. Pels alumnes que es presenten és un dia important ja que aquesta prova els indica l’assoliment en aquesta llengua estrangera.

Des de l’any 2010 com a escola plurilingüe oferim als nostres alumnes la possibilitat se realitzar els exàmens oficials d’anglès de Cambridge ESOL, la divisió d’idiomes de la Universitat de Cambridge per a parlants d’altres llengües.

Es realitzen els següents nivells:

Nivells d’anglès British CouncilCambridge TestCurs on s’ofereix
Prre A1YLE Starters3r EP
A1YLE Movers5è EP
A2YLE Flyers1 ESO
A2 KeyKET3r ESO
B1 PreliminaryPET4t ESO
B2FCE (First Certificate)4t ESO

Examinadors externs, formats i autoritzats per Cambridge ESOL, garanteixen l’aplicació d’aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens i nenes d’entre 7 i 16 anys. Tots els nivells obtenen el certificat oficial corresponent de Cambridge.

El YLE Pre A1 és el primer dels tres certificats que s’ofereixen a nens i nenes fins a 12. Volem potenciar que els nostres alumnes estiguin preparats per afrontar situacions comunicatives diverses, i siguin capaços de comunicar-se de manera pràctica i espontània.

Els alumnes que realitzen aquests exàmens estan més motivats i preparats per a realitzar, més endavant, els altres exàmens de Cambridge (KET, PET i FCE) que tenen reconeixement internacional.

Aquests exàmens són voluntaris en tots els nivells. L’escola ofereix la preparació, l’organització i l’espai físic per a dur-los a terme.

L’objectiu d’aquesta proposta garanteix una experiència educacional que permet als nostres alumnes adquirir les habilitats bàsiques en termes de comprensió i expressió oral, comprensió lectora, expressió escrita i desenvolupament oral en llengua anglesa. Assolir els diferents nivells proporciona una progressió positiva i natural en l’aprenentatge de la llengua. L’obtenció del certificat oficial n’és una garantia.