Setmana solidària a l’escola

La setmana del 28 de març a l’1 d’abril, hem organitzat a l’escola la setmana solidària que té per objectiu recaptar diners per destinarlos al projecte solidari d’enguany a la República Democràtica del Congo.

S’han planificat diferents activitats per tal que les famílies i l’alumnat aportin el seu granet de sorra per ajudar a construir una escola de secundària i d’FP a Alto Katanga, una regió del Congo. D’aquesta manera, contribuirem a que els joves congolesos puguin accedir a estudis superiors i professionals. Així, afavorim el seu empoderament i la sortida dels cercles de la pobresa.

A la botiga solidària s’han pogut comprar clauers, moneders, polseres, instruments de fusta, collars… Dimecres es va organitzar, a Infantil i Primària, l’esmorzar solidari per tal d’agrair a tot l’alumnat la seva aportació al projecte amb un esmorzar de pa i xocolata.

A l’ESO, a més de participar en la paradeta solidària, també han pogut comprar-se l’esmorzar i així participar en la recaptació.

Donem gràcies a tothom que fa possible portar endavant aquesta iniciativa: als mestres de l’escola, a Endermar, a l’empresa Jordi Nogués.S.L., ONG VIDES, alumnat, famílies de l’escola…


Més informació sobre el projecte solidari.