Celebrem 150 anys d’història!

Aquest any, les salesianes de tot el món estan de celebració ja que es compleixen els 150 anys de la història de l’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora.

Les Filles de Maria Auxiliadora, des de les primeres comunitats, seguien els passos de Maria Mazzarello, la nostra fundadora.

La primera comunitat de Filles de Maria Auxiliadora va néixer en el petit poble italià de Mornese amb 11 joves. Des de llavors, les salesianes han creat escoles i centres educatius arreu del món.

La nostra escola, les Salesianes Sarrià, es va fundar l’any 1886 i, per tant, aquest any celebrem els 135 anys de l’arribada de les primeres salesianes. Arribaren tres salesianes que, acompanyades per  Don Branda, Director dels Salesians de Sarrià, ocuparen la Torre Gironella el febrer de 1887 i, al mateix any, vingueren les primeres nenes internes.

Per a celebrar-ho tot plegat, diumenge 20 de març vam organitzar una gran festa a l’escola a on tota la comunitat educativa estava convidada.

Balls, timbals, eucaristia familiar, gimcana, infables i un pica pica per acabar la festa, van aconseguir que tots i totes gaudíssim d’un matí de diumenge ben diferent i divertit.

Celebrem la sort de compartir aquest gran projecte 150 anys després de Fundació de l’Institut FMA i estem molt contents de cumplir 135 de la creació de l’escola Santa Dorotea.

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible!