Proves Cambridge: well done!

Divendres 29 d’abril s’han dut a terme a la nostra escola les proves de Cambridge en els nivells Starters, Movers i Flyers.

Des de l’any 2010 com a escola plurilingüe oferim als nostres alumnes la possibilitat se realitzar els exàmens oficials d’anglès de Cambridge ESOL, la divisió d’idiomes de la Universitat de Cambridge per a parlants d’altres llengües.

Examinadors externs, formats i autoritzats per Cambridge ESOL, garanteixen l’aplicació d’aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens i nenes d’entre 7 i 16 anys. Tots els nivells obtenen el certificat oficial corresponent de Cambridge.

Els alumnes que realitzen aquests exàmens estan més motivats i preparats per a realitzar, més endavant, els altres exàmens de Cambridge (KET, PET i FCE) que tenen reconeixement internacional.

Aquests exàmens són voluntaris en tots els nivells. L’escola ofereix la preparació, l’organització i l’espai físic per a dur-los a terme.

L’objectiu d’aquesta proposta garanteix una experiència educacional que permet als nostres alumnes adquirir les habilitats bàsiques en termes de comprensió i expressió oral, comprensió lectora, expressió escrita i desenvolupament oral en llengua anglesa. Assolir els diferents nivells proporciona una progressió positiva i natural en l’aprenentatge de la llengua. L’obtenció del certificat oficial n’és una garantia.