Les famílies formen part de l’escola

A la nostra escola ens agrada que les famílies vinguin a l’escola a conviure amb nosaltres i compartir activitats i moments.

En el dia a dia, pares, mares i familiars entren a l’escola i a les aules i xerren amb mestres i educadors per saber com ha anat la jornada dels infants i joves.

En dies de festa, obrim les portes a les famílies perquè vinguin a veure els balls i actuacions que preparen els infants i mestres amb tota la seva il·lusió. Per exemple per Carnaval, per Nadal, per la Festa Major de Sarrià, entre d’altres moments.

Per les tardes, el pati es queda obert fins les 18h per tal que famílies i alumnes es quedin a passar l’estona, berenar i jugar al pati amb tranquil·litat, en zones de joc netes i en un entorn segur.

També venen mares i pares a fer xerrades i a organitzar activitats a l’aula. Fa uns dies va venir la mare de la Jimena de I5, que és dissenyadora de roba, a fer un taller sobre estampació de roba amb fruites i verdures. Els nens i nenes van gaudir molt amb les seves creacions!