Benvinguts/des a Salesianes Sarrià!

A les Salesianes Sarrià treballem per preparar el nostre alumnat amb garanties davant els reptes de la societat. I ho fem en un ambient familiar, un tracte proper i creant vincles entre tota la comunitat. La innovació, la creativitat, l’emprenedoria i l’atenció individualitzada estan presents en el nostre dia a dia.

Reserva la teva visita

Loading...
  • Pg. Sant Joan Bosco, 24. 08017 Barcelona
  • sarria@salesianes.org
  • 93 203 28 92

El nostre projecte educatiu

Les nostres famílies

La nostra escola té com a tret identitari la personalització del procés d’ensenyament-aprenentatge i dona als alumnes el protagonisme del seu procés educatiu. La nostra proposta busca promoure el raonament crític, desenvolupar una visió holística de la realitat, estimular l’autoregulació de l’aprenentatge, adquirir l’hàbit per al treball en equip, la capacitat per a aprendre a aprendre i l’habilitat per afrontar els problemes i la presa de decisions.

El que ens defineix

INNOVACIÓ

Amb la implementació de les TIC i amb metodologies de treball actives que potencien l’aprenentatge significatiu. Avaluació competencial i desenvolupament del pensament crític, analític i creatiu.

INCLUSIÓ

Ens adaptem a la diversitat i a les necessitats dels nostres alumnes per acollir-los en igualtat de condicions per tal que es sentin plenament integrats en la societat actual, incorporant a les famílies en el seu procés d’aprenentatge.

EDUCACIÓ EN VALORS

A través del respecte, la confiança, el diàleg sincer, l’ambient familiar, la cultura de l’esforç i el clima d’alegria i festa. Reforcem el creixement personal amb educació emocional, la interioritat i l’acompanyament actiu.