Benvinguts/des a Salesianes Sarrià!

A Salesianes Sarrià treballem per preparar els nostres alumnes amb garanties davant els reptes de la societat. I ho fem en un ambient familiar, un tracte proper i creant vincles entre tota la comunitat. La innovació, la creativitat, l’emprenedoria i l’atenció individualitzada estan presents en el nostre dia a dia

La nostra escola té com a senya d’identitat la personalització del procés d’ensenyament-aprenentatge i dona als alumnes el protagonisme del seu procés educatiu. La nostra proposta busca promoure el raonament crític, desenvolupar una visió holística de la realitat, estimular l’autoregulació de l’aprenentatge, adquirir l’hàbit per al treball en equip, la capacitat per a aprendre a aprendre i l’habilitat per afrontar els problemes i la presa de decisions.

El que ens defineix

INNOVACIÓ

Amb la implementació de les TIC i amb metodologies de treball actives que potencien l’aprenentatge significatiu. Avaluació competencial i desenvolupament del pensament crític, analític i creatiu.

INCLUSIÓ

Ens adaptem a la diversitat i a les necessitats dels nostres alumnes per acollir-los en igualtat de condicions per tal que es sentin plenament integrats en la societat actual, incorporant a les famílies en el seu procés d’aprenentatge.

EDUCACIÓ EN VALORS

A través del respecte, la confiança, el diàleg sincer, l’ambient familiar, la cultura de l’esforç i el clima d’alegria i festa. Reforcem el creixement personal amb educació emocional, la interioritat i l’acompanyament actiu.

Matriculacions 2021-2022

La nostra és una escola d’Educació Infantil, Primària i Secundària, concertada per la Generalitat de Catalunya. Si vols conèixer la nostra proposta i el projecte educatiu, et convidem a sol·licitar una entrevista personal. Respecte, creativitat, proximitat, multilingüisme, educació emocional i en valors, innovació i qualitat educativa ens caracteritzen.

Entrevistes Telemàtiques i Portes Obertes presencials

Reserva la teva visita
Si vols veure les nostres instal·lacions i conèixer-nos, reserva la teva visita en el formulari. Aquest any, ateses les circumstàncies de la pandèmia, oferim la possibilitat de trobar-nos telemàticament per explicar-vos el nostre projecte educatiu, així com diferents sessions en cap de setmana per poder visitar les instal·lacions de l’escola.

Per més informació
Pg. Sant Joan Bosco, 24. 08017 Barcelona
sarria@salesianas.org
93 203 28 92